HYVINVOINTI ON PIENIÄ TOISTUVIA TEKOJA ARJESSA.

HYVINVOINTIASI TUKEMASSA.

Tehtyäsi päätöksen voida hyvin olet ottanut isoimman askeleen! Tästä alkaa sinun matkasi. Autan sinua etsimään juuri sinulle sopivan liikuntamuodon, sekä rakennan juuri sinun tavoitettasi tukevan liikuntaohjelman, jota sinun on helppo, mutta myös mahdollista noudattaa. Halutessasi suunnittelen sinulle  arkeesi sopivan ruokavaliorungon, joka ei sisällä rutosti rahkaa vaan tavallista, mutta terveellistä kotiruokaa. ​

AMMATTITAIDOLLA JA SINUA ARVOSTAEN

RAVINTOVALMENNUS

Henkilökohtaisen ravintovalmennuksen avulla saat uusia tapoja ja työkaluja lisäämään energiaa päiviisi, parannat unenlaatuasi sekä jaksat liikkua paremmin.

Ravintovalmennus soveltuu niin terveys- ja kuntoliikkujalle, painonpudottajalle kuin tavoitteellisesti harjoittelevalle aktiiviliikkujalle.

Valmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Valmennuksen kesto määräytyy sinun tavoitteiden ja toiveiden mukaan.

Hyvinvointivalmentajan palveluhinnat määräytyy aina kyseessä olevan palvelun mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

YKSILÖTREENIT /PARI- JA RYHMÄTREENIT

PT-YKSILÖVALMENNUS

Personal training on yksilövalmennus, joka suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Treeniohjelma voidaan suunnitella tehtäväksi joko kotona, salilla tai ulkona. Palvelun hintaan ja sisältöön vaikuttaa valmennuksen tavoite, kesto ja valmennuksen muoto.

Kuntosaliohjelma yksi tai kaksijakoinen ilman ohjausta 65€-100€

DUO-PARITREENIT

Haluatko treenata yhdessä kaverin tai puolison kanssa? Silloin duo on teille oikea valinta. Treenissä huomioidaan tavoitteet ja toiveet. Ota yhteyttä sopiaksesi kartoitusaika. Laadin duon tavoitteesiin sopivan treeniohjelman sekä ohjaan jokaisen treenin. Treenin kesto on 60min.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin päästään treenaamaan!