.

VUOKRATAAN SAUNA, SOPPATYKKI SEKÄ TALVISÄILYTYSTILAA AUTOILLE, VENEILLE JA MOOTTORIPYÖRILLE.

VUOKRAA SAUNA TÄRKEISIIN HETKIIN.

Saunominen ei ainoastaan rentouta, vaan myös treenaa sydäntä, ehkäisee vakavia psyykkisiä ongelmia ja parantaa elämänlaatua. Siellä nauretaan ja ollaan hiljaa, yhdessä ja yksin. Siellä on päätetty isänmaamme tärkeistä asioista ja jutellaan asioista, joista ei muuten ehditä. 

PÄÄMAJAN SAUNA


Täydellinen saunaelämys koostuu mainiosta seurasta, oli kyseessä sitten polttarit, synttärit, virkistyspäivä tai ihan vain perinteinen illanvietto. En anna sinun hikoilla tässä "urakassa" yksin, vaan lempein ottein kerron parhaat vinkit onnistuneeseen saunailtaaN.

Tila koostuu oleskelutilasta, pukuhuoneesta ja saunaosastosta. Oleskelutilan varustukseen sisältyy jääkaappi ja pakastin, hella/uuni sekä taulu-tv. Tilavan saunan lauteille mahtuu kerralla koko porukka!

Tiloihin voi vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja.

Täydennä saunatapahtuma lisäpalvelulla: Treenitunti / Pikkupurtavaa / Vasta / Pyyhe / Takan käyttö + polttopuut: Nuotiopaikka ulkona + polttopuut / Palju 

SOPPATYKKI SUUREELLISIIN TILAISUUKSIIN

Tilaa Hyvinvoinnin Päämajalta soppatykillä valmistettu maukas ruoka jopa 500:lle henkilölle. Soppatykissä hautuu esimerkiksi maukas hernekeitto tai riisipuuro. Myös muut keitot ja puurot ovat mahdollisia.

Soppatykki on parhaimmillaan tapahtumissa, joissa tarvitaan suuri kapasiteetti ja ruuan täytyy pysyä pitkään kuumana. Soppatykistä ruoka voidaan jakaa nopeasti suurelle määrälle ihmisiä. Soppatykkimme lämpiävät tunnelmallisesti puulla. Tyypillisesti tykkejä käytetään yritystapahtumissa, kesäjuhlissa, urheilukisoissa, pikkujouluissa, avajaisissa ja näyttelyissä. Mikään ei estä käyttämästä niitä myös suurissa sukujuhlissa tai häissä.

Voit tilata meiltä juuri sinun tapahtumaasi sopivan soppatykkipalvelun. Voit tilata esim. ruuan valmistuksen ja tarjoilun astiastoineen, ruuan valmistuksen ja kuljetuksen tapahtumapaikalle tai vuokrata soppatykin ja valmistaa ruuan itse.

Soppatykin vuokraus 150,00 €/vrk. Ruokien hinta, kuljetus sekä muut lisäpalvelut lasketaan tarjouksen mukaan. Pyydä tarjousta soppatykkipalveluistamme soittamalla meille 040 668 7144 tai lähettämällä sähköpostia hyvinvoinninpaamaja@gmail.com.

TALVISÄILYTYSTILAA AUTOILLE, VENEILLE JA MOOTTORIPYÖRILLE

Vuokrataan yksittäisiä talvisäilytyspaikkoja autoille ja veneille jne. Korkea halli mahdollistaa isojenkin matkailuautojen ja veneiden talvisäilytyksen, mutta kausisäilytykseen voi myös tuoda moottoripyörän tai mitä tahansa mikä vaatii talvisuojaa.

Halli, jossa säilytetään autot ja veneet on kylmä. Alueella ei ole talvikunnossapitoa, joten tiloihin ei ole pääsyä talven aikana.

Moottoripyörät säilytetään lämpimässä tilassa.

Pyydä tarjous.