.

VUOKRATAAN SOPPATYKKIPALVELUA SUUREELLISIIN TILAISUUKSIIN SEKÄ KENTTÄRUOKAVÄLINEITÄ. KYSY MYÖS SAUNAN VUOKRAUSTA.

VUOKRAA SOPPATYKKIPALVELU TAI KENTTÄRUOKAVÄLINEITÄ

Tilaa Päämajalta soppatykillä valmistettu maukas ruoka jopa 500:lle henkilölle. Soppatykissä hautuu esimerkiksi maukas hernekeitto tai riisipuuro. Myös muut keitot ja puurot ovat mahdollisia

Soppatykki on parhaimmillaan tapahtumissa, joissa tarvitaan suuri kapasiteetti ja ruuan täytyy pysyä pitkään kuumana. Soppatykistä ruoka voidaan jakaa nopeasti suurelle määrälle ihmisiä. Soppatykkimme lämpiävät tunnelmallisesti puulla. Tyypillisesti tykkejä käytetään yritystapahtumissa, kesäjuhlissa, urheilukisoissa, pikkujouluissa, avajaisissa ja näyttelyissä. Mikään ei estä käyttämästä niitä myös suurissa sukujuhlissa tai häissä.

HALUATKO OLLA ITSE SOPPAMAJURI? KOKKAA ITSE JA VUOKRAA MEILTÄ VÄLINEET:

  • Soppatykki M-29
  • Kaasugrilli
  • Paellapannu

Lisäkoordenaatteja saat olemalla yhteydessä Päämajan komentokeskukseen: puhelin 040 668 7144 / hyvinvoinninpaamaja@gmail.com.

VUOKRAA SAUNA TÄRKEISIIN JA IKIMUISTOISIIN HETKIIN

Täydellinen saunaelämys koostuu mainiosta seurasta, oli kyseessä sitten polttarit, synttärit, virkistyspäivä tai ihan vain perinteinen illanvietto. En anna sinun hikoilla tässä "urakassa" yksin, vaan lempein ottein kerron parhaat vinkit onnistuneeseen saunailtaaN.

Tila koostuu oleskelutilasta, pukuhuoneesta ja saunaosastosta. Oleskelutilan varustukseen sisältyy jääkaappi ja pakastin, hella/uuni sekä taulu-tv. Tilavan saunan lauteille mahtuu kerralla koko porukka!

Tiloihin voi vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja.

Täydennä saunatapahtuma lisäpalvelulla: Treenitunti / Pikkupurtavaa / Vasta / Pyyhe / Takan käyttö + polttopuut: Nuotiopaikka ulkona + polttopuut / Palju 

KYSY MYÖS PÄÄMAJAN TALVISÄILYTYSPAIKKOJA AUTOILLE, VENEILLE JA MOOTTORIPYÖRILLE.

Korkea halli mahdollistaa isojenkin matkailuautojen ja veneiden talvisäilytyksen, mutta kausisäilytykseen voi myös tuoda moottoripyörän tai mitä tahansa mikä vaatii talvisuojaa.

Halli, jossa säilytetään autot ja veneet on kylmä. Alueella ei ole talvikunnossapitoa, joten tiloihin ei ole pääsyä talven aikana.

Moottoripyörät säilytetään lämpimässä tilassa.